Voetreflexzone therapie is een eenvoudige natuurgeneeskundige therapie. Uitgangspunt is hierbij dat zich op de voeten reflexzones bevinden die corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam.
Het doel van een behandeling is om de lichaamsfuncties te normaliseren, spanning en stress te verminderen en de werking van de zenuwen en bloedcirculatie in het gehele lichaam te verbeteren.
Een goede voetreflexzone behandeling heft energieblokkades op waardoor het lichaam kan terugkeren naar een natuurlijk evenwicht. Daardoor kan het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk doen.

Voetreflexzone massage techniek foto 1Voetreflexzone massage techniek foto 2Voetreflexzone massage techniek foto 3Voetreflexzone massage techniek foto 4

Wanneer een massage?

Hebt u klachten aan hoofd-nek-schouder of rug? Hebt u last van migraine of hormonale klachten, maag-darmklachten hoge spierspanning, stress of vermoeidheid, of een burn-out? Dan kan een massage wellicht iets voor u betekenen.

Neem contact op

Wilt u meer (persoonlijke) informatie of een afspraak maken voor een behandeling dan kunt u telefonisch of per email contact met mij opnemen.

Ik ben bereikbaar met de onderstaande gegevens of via mijn contact formulier op de contact pagina.