Uw behandelaar

Aafke van der Velde

Ik ben Aafke van der Velde  (1954). Sinds 2007 ben ik als shiatsutherapeut werkzaam in mijn praktijk Vita Massage. Na een carrière als verpleegkundige en docent verpleegkunde vond ik het tijd om het roer om te gooien en mijn passie te volgen. Ik ben bij DBA gestart met de opleiding tot Shiatsu Practitioner en Manueel Praktizijn®. Door middel van workshops, bij-en nascholingen en intervisiebijeenkomsten met collega’s ontwikkel ik mij steeds verder als therapeut.

In mijn behandelingen vind ik het belangrijk om samen met de cliënt tot een, op de specifieke problematiek afgestemd behandelplan te komen. Dit plan wordt iedere behandeling geëvalueerd en in overleg bijgesteld.

NVST

Ik ben geregistreerd bij de NVST en bij de koepelorganisatie RBCZ, een beroepsorganisatie die de kwaliteit bewaakt van de bij deze vereniging aangesloten therapeuten. Dit lidmaatschap maakt het tevens mogelijk dat mijn behandelingen vergoed kunnen worden door zorgverzekeringen, mits men aanvullend hiervoor is verzekerd. Dit kunt u vinden in de polisvoorwaarden of door informatie hierover in te winnen bij uw verzekeraar.

Neem contact op

Wilt u meer (persoonlijke) informatie of een afspraak maken voor een behandeling dan kunt u telefonisch of per email contact met mij opnemen.

Ik ben bereikbaar met de onderstaande gegevens of via mijn contact formulier op de contact pagina.