Veilig naar Vitamassage. Dat doe je zo.

Vanaf 11 mei mag ik weer voorzichtig opschalen met het behandelen van patiënten in de praktijk, wel nog onder omstandigheden die anders zijn dan je gewend bent.

Ik volg hierin het protocol zoals deze is opgesteld door o.a. mijn beroepsorganisatie NVST in samenwerking met andere verenigingen op het gebied van soortgelijke zorg. Zij volgen hierin uiteraard de richtlijnen zoals deze door de overheid is opgesteld.

Zo vraag ik je eerst naar je gezondheid, of je klachten hebt (gehad) die met Corona in verband gebracht kunnen worden en of je contact hebt gehad met iemand die besmet is (geweest) met Corona.  Is je antwoord op een van deze vragen positief, dan vraag ik je niet naar de praktijk te komen en een andere afspraak te plannen. Ook indien iemand in jouw gezin symptomen heeft van corona dan zullen we de afspraak even uit moeten stellen. We moeten hier heel voorzichtig in zijn!

Indien je kort van te voren de afspraak moet annuleren zullen er geen kosten in rekening gebracht worden.

Ik vraag je bij binnenkomst eerst je handen te wassen. Wil je hiervoor even een eigen handdoekje meenemen om je handen af te drogen.

Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Neem je eigen badhanddoek mee en eventueel een hoeslaken
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Als het nodig is, maak ik gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vraag ik jou ook om een mondkapje te dragen.

Hoewel ik er alles aan zal doen om de hygiëne in de praktijk te waarborgen, blijft het ook voor jou een eigen keuze en verantwoordelijkheid om een afspraak te maken.

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het corona virus te voorkomen. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

SAMEN VERSLAAN WE CORONA

Neem contact op

Wilt u meer (persoonlijke) informatie of een afspraak maken voor een behandeling dan kunt u telefonisch of per email contact met mij opnemen.

Ik ben bereikbaar met de onderstaande gegevens of via mijn contact formulier op de contact pagina.